Marka

Meta to sieć franczyzowa nawiązująca stylistyką wnętrza,klimatem oraz menu do czasuów PRL. W menu klasyka polskiej kuchni.

Tatar, śledź w oleju, galaretka z nóżek. Na gorąco serwowane są takie dania jak: flaki, bigos, strogonow i biała kiełbasa.

Do tego „lorneta” – kieliszek czystej zmrożonej wódki, a do popicia oranżada, przywołująca smaki dawnych lat.

Franczyza Meta

Meta Seta Galareta

„Seta Meta Galareta” to miejsce kultowe, żywcem wyjęte z minionej epoki, pozwalające wybrać się w sentymentalną podróż. to świetne miejsce na start przed imprezą, ale również doskonałe zakończenie udanego wieczoru.

Franczyza Seta Meta Galareta
WYMAGANIA LOKALOWE
min. 40 m² do 120 m²
ogródek letni
parter, duży ruch pieszy, duże witryny
ADAPTACJA LOKALU*
sala – ok. 1000 zł/m²
zaplecze – ok. 1500 zł/m²
wentylacja – ok. 10 – 30 tys. zł
OPŁATA ZA KNOW-HOW
10 tys. zł netto
ŚREDNI OKRES ZWROTU Z INWESTYCJI
1,5 roku
OPŁATA FRANCZYZOWA
2.000 zł miesięcznie + 2% wartości sprzedaży
*kwota inwestycji uzależniona od stanu technicznego lokalu i jego wielkości. Możliwość obniżenia kwoty inwestycji w przypadku adaptacji istniejącego lokalu gastronomicznego.

Meta Disco

Meta Disco, gdzie prócz oferty peerelowskiej restauracji można bawić się przy muzyce lat 80 i 90. Swobodna atmosfera i taniec są poszukiwane przez młodych, którzy odkrywają klimat dawnych lat i starszych którzy doskonale go pamiętają. Przez 7 dni w tygodniu organizowane są tematyczne imprezy muzyczne.

Franczyza Meta Disco

W Mecie Disco zarówno starsi i młodsi klienci odnajdą swój azyl, w którym mogą zobaczyć i poczuć czasy Peerelu, sprawdzić jak bawili się ich rodzice, dziadkowie. To miejsce idealnie pasujące do młodzieży, która minionej epoki nie pamięta, ale fascynuje ją magia tamtych czasów. Również starsi goście odnajdą na nowo swoją młodość i przypomną sobie wspólne wieczory ze znajomymi.

Franczyza Meta Seta Galareta bar Peweks
WYMAGANIA LOKALOWE
min. 150 m² do 500 m²
ogródek letni
parter, duży ruch pieszy, duże witryny
ADAPTACJA LOKALU*
sala – ok. 1500 zł/m²
zaplecze – ok. 1500 zł/m²
wentylacja – ok. 80 – 130 tys. zł
OPŁATA ZA KNOW-HOW
10 tys. zł netto
ŚREDNI OKRES ZWROTU Z INWESTYCJI
1,5 – 2 lat
OPŁATA FRANCZYZOWA
2.000 zł miesięcznie + 2% wartości sprzedaży
*kwota inwestycji uzależniona od stanu technicznego lokalu i jego wielkości. Możliwość obniżenia kwoty inwestycji w przypadku adaptacji istniejącego lokalu gastronomicznego.