Sieć powstała w 2000 roku. Prowadzimy restauracje oferujące dania kuchni włoskiej, poza pizzą, makarony, gnocchi, sałatki, desery. Pierwszy lokal powstał przy obecnym Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie, kolejne na krakowskim Kazimierzu i w samym centrum tuż przy Rynku Głównym. Chęć dalszego rozwoju, zdobyte doświadczenie i mocna pozycja na rynku skłoniła nas do podzielnia się naszą marką na zasadach franczyzy. Od początku swego istnienia założyciele i pracownicy firmy stawiają sobie za cel stworzenie miejsca, do którego klienci chętnie będą wracać. Stylowe, lecz niezobowiązujące wnętrza i profesjonalna obsługa, to standardy, które cechują nasze lokale. Jednak najważniejsze dla nas, to pyszne jedzenie stworzone z najwyższej jakości produktów.

Twoje
Korzyści

franczyzobiorcy korzystają z możliwości wsparcia we wszystkich obszarach działalności wynikających z przynależności do dużej sieci, w szczególności:

  • pełne wsparcie na poziomie inwestycyjnym
  • szkolenie franczyzobiorcy i jego personelu
  • współpraca ze sprawdzonymi dostawcami
  • korzystanie z przygotowanych receptur
  • korzystanie z narzędzi wspierających zarządzanie

Nasze
Wsparcie

  • zapewniamy pełne wsparcie w zakresie prowadzonej działalności
  • Fabryka Pizzy zapewnia sprawdzony proces wdrażania franczyzobiorcy zapewniający wysokie bezpieczeństwo związane z uruchomieniem i prowadzeniem restauracji
  • z nami możesz zrealizować swoje marzenie redukując ryzyko prowadzenia własnej działalności
  • bieżąca współpraca i wsparcie w realizacji założeń biznesowych
  • szkolenia przed uruchomieniem oraz w trakcie prowadzenia działalności

Nasza Firma czeka
na wszystkich którzy

  • są gotowi do podjęcia współpracy na zasadach franczyzy
  • są ambitni,przedsiębiorczy,pracowici i interesują się gastronomią
  • są gotowi w pełni zaangażować się osobiście w prowadzoną działalność
  • posiadają środki finansowe na inwestycję we własną restaurację

Marzysz o własnej
restauracji?

Skontaktuj się z nami i dowiesz się więcej. Przygotujemy indywidualną propozycję w oparciu o wskazaną lokalizację i wielkość potrzebnych nakładów.

 
IMIĘ I NAZWISKO

Telefon Komórkowy
E-mail
Miasto, w którym chciał(a)byś
prowadzić restuarację

Czy posiada Pan/Pani Lokal
TAK
NIE
Posiadana kwota inwestycyjna